Kvikmarkens motionsdag 2020

Under normale omstændigheder, ville hele skolen have været samlet til motionsdagen i Hareskoven, men grundet Coronapandemien, delte vi i år klasserne op og spredte os på forskellige områder i kommunen. Selvom det var en alternativ motionsdag, var det en positiv og sjov oplevelse for alle.

Begynderklasserne og 1. klasserne afviklede motionsdagen på skolen. De legede fodboldrundbold, fangelege, stafetter og lege fra gamle dage. De nød at have hele skolegården for dem selv. Skolegården er ellers for tiden delt op i klassezoner, for at undgå at blande klasserne på kryds og tværs.

2. og 3. klasserne gik den dejlige lange vej ud til Smørmosen. Her blev der dystet i ståtrold, rundbold, fodbold og stratego. Der blev også plads til fri leg og hygge og efter at have nydt den medbragte madpakke, gik turen hjem igen til Kvikmarken.

4. og 5. klasserne var i Caféhaven ved Gladsaxe svømmehal. Her blev der spillet rundbold, rundt om bordet, skovstratego og der blev fanget haler. Ind i mellem de forskellige konkurrencer, var der tid til at hoppe på hoppepude og klatre. Klasserne konkurrerede mod egne klassekammerater.

6. – 9. klasserne var samlet i Hareskoven. 6. og 7. årgang tog forskud på de fysiske aktiviteter der ventede i Hareskoven, ved at cykle i samlet flok. 

I Hareskoven skulle hver klasse rundt til syv forskellige poster, som 9.Y varetog. Klasserne dystede i forskellige konkurrencer, der spændte fra sækkeløb og fangeleg til hulebyggeri. Eleverne fik altså ikke kun udfoldet sig i aktiviteter der fik pulsen op, men også aktiviteter der trænede samarbejde og hjernegymnastik. 

6.X blev vinderen af udskolingens motionsdag – stort tillykke!