Vil du være en del af Kvikmarkens Privatskole?

Her kan du se stillingsopslag, når der er ledige stillinger på Kvikmarkens Privatskole.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på job@kvikmarken.dk.

Kvikmarkens Privatskole søger en musiklærer pr. 1 august 2020.

Den ledige stilling er med 80% ansættelse
Vi søger en underviser, der brænder for musik!
Vi er en mellemstor privatskole med ca 400 elever og max 20 elever i hver klasse. Vi er opdelt i en: Skolestartsraket (begynderklasse og 1. klasse), mellemskole (2.-5. kl.), udskoling 6.-9.kl.
Der kan blive tale om at være ”lånelærer” i få fag mellem afdelingerne.
Vi har gode rammer og faste traditioner.

Tryghed, Nærhed, Ansvarlighed, Demokrati, Respekt og Tolerance.

Vi er en skole hvor:
Elevernes læring står i centrum for opgaveløsningen
Vi er opmærksomme, fokuserede og bekymrer os om hinanden
Vi er ambitiøse omkring undervisning, læring, pædagogik og didaktik
Vi arbejder tæt sammen i pædagogiske læringsfællesskaber
Vi udvikler vores egen praksis gennem samarbejde, vejledning og supervision
Vi arbejder for et positivt og trygt kollegialt miljø, der bygger på tillid og dialog

Vi ønsker en ny kollega der:

• Brænder for at undervise, har musik på linje eller anden musisk erfaring
  • Evt. også kan varetage andre skolefag som kulturfag og kreative fag
  • Har undervisningserfaring specifikt i musik og kan spille til morgensang og andre arrangementer på enten klaver eller guitar
  • Har kompetencer til at kunne undervise i musik i hele skoleforløbet. Også valgfag 7.- 8.kl. evt erfaring med teater og fællesarr.
  • Har en anerkendende tilgang til eleverne
  • Er en tydelig klasserumsleder
  • Er indstillet på et arbejde i et pædagogisk læringsfællesskab og tæt samarbejde med vores anden musiklærer
  • Har gode kommunikative evner og en god kontakt med forældre, elever og kolleger
  • Er en positiv og stabil samarbejdspartner

Kontakt gerne Skoleleder Rikke Pazdecki på 21637166 for at høre mere om den ledige stillinger og skolen! Vi viser gerne rundt.

Ansøgningsfrist er mandag den 1. juni kl.12:00. Der vil blive holdt løbende samtaler.
Fremsend ansøgning, CV samt relevante eksamensbeviser til : job@kvikmarken.dk
Ansættelse i henhold til gældende overenskomst og ny løn. Vi er organiseret i Danmarks Private Skoler.