Vil du være en del af Kvikmarkens Privatskole?

Her kan du se stillingsopslag, når der er ledige stillinger på Kvikmarkens Privatskole.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på [email protected].

Kvikmarkens Privatskole er en velfungerende to-sporet skole med professionelt og kompetent personale og engagerede elever og forældre, med vores værdier som ledestjerne for den måde vi laver skole og omgås hinanden.

Som pædagog på Kvikmarkens Privatskole skal du se dig selv være en del af en engageret, ambitiøs og omsorgsfuld kollegagruppe, både socialt og fagligt – hvor samarbejde, kommunikation, kollegial sparring og vejledning i tæt samarbejde med kolleger og ledelsen, er en naturlig del af din hverdag. Du oplever glæde og engagement til at gøre en forskel og tage initiativ til at skabe en spændende, sjov og udviklende hverdag for vores børn.

Vi søger en skolepædagog til SFO i en 2. klasse til fastansættelse på 30 timer ugentligt snarest muligt. Der kan være mulighed for fuldtid, hvis du besidder andre kompetencer, der kan komme i spil f.eks. undervise i et skolefag som Natur og teknologi, musik, billedkunst, håndværk og design, AKT mm.

Som skolepædagog vil du blive primær pædagog for en 2. klasse og skal følge klassen til og med 3. klasse. Du vil som en del af klasseteamet indgå i tæt samarbejde med klasselærerne om at sikre elevernes trivsel, læring og udvikling og være medansvarlig for udeskole. Om eftermiddagen vil du i SFO’en være med til sikre et pædagogisk tilbud med glæde og trivsel samt spændende, udviklende og udfordrende aktiviteter for SFO’ens børn.

SFO’en udgør den daglige pædagogiske ramme for 160 dejlige og forskellige børn.

Vi kan tilbyde:

• En skole der har fokus på elevernes læring og trivsel i trygge og motiverende rammer.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling af teams og den enkelte medarbejder.
  • En skole hvor initiativer og idéer kan gro og udvikles.
  • Humor, engagement og stærkt socialt fællesskab.
  • Motiveret og engageret forældresamarbejde.
  • En tosporet skole med max 20 børn i hver klasse.
  • Vi ligger tæt på mange gode faciliteter, som vi gør brug af i SFO, f.eks. svømmehal, fodboldbaner, legepladser, skoven og søer.
  • Vi har god tilgængelighed med offentlig transport. Vi ligger lige ved Buddinge station.

Vores forventninger til dig:

• Faglig dygtig pædagog der motiveres for og af arbejdet med børn i alderen 5-9 år.
  • Du vægter professionelt og forpligtende samarbejde og kollegial sparring højt.
  • Du er engageret og nysgerrig på børns trivsel, læring og udvikling i både skole og SFO.
  • Du er stærk i relationsarbejde og har kendskab til klasserumsledelse.
  • Du kan tage ansvar som klassepædagog og kan indgå i et konstruktivt forældresamarbejde.
  • Du har glæde og får energi af at være sammen med børn og skabe en sjov og spændende hverdag.

Læs mere om vores skole på www.kvikmarken.dk

Løn og ansættelse sker efter fællesoverenskomst mellem Danmarks Private skoler, BUPL og Frie Skolers Lærerforening og ud fra principperne i Ny Løn.

Ansøgningen sendes til [email protected] Vi holder løbende ansættelsessamtaler

Vil du høre mere om den ledige stilling så kontakt skolen på 39696344 og tal med Pædagogisk leder Pia Thorsen eller Skoleleder Rikke Pazdecki

Vi glæder os til at høre fra dig.