Vil du være en del af Kvikmarkens Privatskole?

Her kan du se stillingsopslag, når der er ledige stillinger på Kvikmarkens Privatskole.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på [email protected].

Stillingen er en 80% fastansættelse og skal besættes fra 1/2 2021.

Skemaet indeholder dette skoleår engelsk, historie og kultur og livskundskab i 5. klasse. Engelsk og Kultur og livskundskab i en 1. klasse, engelsk i 3. klasse og musik i 3. og 4. klasse. Fra næste skoleår skal du yderligere kunne tage dansk 2.-5.kl.

Som ny lærer på Kvikmarkens Privatskole bliver du en del af en engageret, ambitiøs og omsorgsfuld kollegagruppe, hvor der er plads til forskelligheder og humor og hvor man hjælper og støtter hinanden.

Vi samarbejder tæt i professionelle læringsfællesskaber, for at sikre at alle børn bliver udfordret fagligt på det niveau de er og for at sikre at vores elever lærer, trives og udvikler sig i klassefællesskabet.

Vores forventninger til dig er, at du:

• er uddannet lærer med linjefag i dansk og engelsk og motiveres af arbejdet med børns læring, trivsel og udvikling.
  • har gode samarbejdsevner og vægter kollegial sparring højt.
  • kan bidrage positivt og anerkendende i kommunikationen med forældre, børn, kolleger og ledelse.
  • er motiveret og nysgerrig på læring om- og udvikling af egen praksis.
  • er stærk i relationsarbejde og klasserumsledelse
  • er mødestabil og struktureret i dit arbejde.

Vi kan tilbyde:

• En velfungerende og udviklende arbejdsplads med gode kollegafællesskab både socialt og fagligt.
  • En to-sporet skole med max 20 elever i hver klasse.
  • Motiveret og engageret forældresamarbejde.
  • En skole med et godt ry i lokalområdet
  • Humor, engagement og holdninger til børn, didaktik og pædagogik
  • En positiv og udviklende samarbejdskultur blandt lærere og pædagoger.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelse efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Kvikmarkens Privatskole er en forældreejet institution med 400 børn. Skolen bygger på værdierne; respekt og tolerance, ansvar, nærhed, faglighed, tryghed og demokrati.

Samarbejdet mellem skole og hjem er en af skolens hjørnestene. Vi glæder os hver dag over positive og samarbejdsorienterede forældre, der bakker lærere og pædagoger op i deres arbejde med børnene.

Har du lyst til at høre mere om den ledige stilling, så kontakt skoleleder, Rikke Pazdecki eller viceskoleleder, Michael Hauberg-Zittlau på skolens tlf. 39696344.

Ansøgning med CV og relevante bilag sendes til [email protected] – ansøgningsfristen udløber d. 6/12 2020.

Der holdes ansættelsessamtaler i uge 50.

Kvikmarkens Privatskole søger ny kollega til vores pedelfunktion til ansættelse hurtigst muligt. Stillingen er en 80% stilling – 30 timer ugentligt.

Kvikmarkens Privatskole, der ligger i Søborg (Gladsaxe Kommune), er en mellemstor fri grundskole. Skolen bygger på værdierne: respekt og tolerance, ansvarlighed, nærhed, faglighed, tryghed og demokrati. Skolen har to spor fra begynderklasse til 9. klasse med max 20 elever i hver klasse.

Vi søger en stabil, engageret og dygtig pedel, der i samarbejde med skolens anden pedel kan:

• udføre de daglige rutiner – opfyldninger, renovation, fordeling af mælk, mad mv.
  • udføre lettere reparationer af inventar og bygninger
  • sikre en effektiv drift/vedligeholdelse omkring skolens bygninger og udenoms arealer
  • styre bygge- og renoveringsopgaver med involvering af eksterne håndværkere
  • håndtere varme, el- og vandinstallationer samt alarmsystem
  • udføre forefaldende arbejde – herunder bestilling af varer til skolen, klargøre til møder og arrangementer for elever, forældre og ansatte

Vores forventninger til dig er, at du:

• har kørekort – egen bil med anhængertræk
  • har et positivt livssyn og har humoristisk sans og holder af tæt samarbejde med andre- voksne som børn
  • har gode samarbejdsevner, men også kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ i opgaveløsningen
  • er initiativrig, fleksibel, service-minded og handlekraftig
  • er indstillet på at varetage mange forskellige opgaver og hjælpe kollegaer, hvor der er behov
  • trives med en arbejdsdag med mange bolde i luften med både planlagte og akutte opgaver
  • har praktisk håndelag
  • er vant til at arbejde med almindelige IT-programmer, kendskab til Av udstyr og har teknisk snilde

Vi forventer, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid og opgaver og at du er indstillet på at yde en ekstra indsats i forbindelse med afvikling af arrangementer, der ligger uden for skolens normale åbningstid. Det er vigtigt, at du føler et medansvar for, at vi leverer høj kvalitet både ved interne og eksterne opgaver.
Skolen vil forud for ansættelsen indhente en børneattest samt forlange en pletfri straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Danmarks Private Skoler – (grundskoler og gymnasier) og 3F

Du kan læse om Kvikmarkens Privatskole på www.kvikmarken.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen eller  evt. ønsker en rundvisning på skolen så kontakt skoleleder Rikke Pazdecki eller viceskoleleder Michael Hauberg-Zittlau via skolens kontor 39696344.

Ansøgning med CV og relevante bilag mailes til [email protected], senest d.1.-12. 2020.