Vil du være en del af Kvikmarkens Privatskole?

Her kan du se stillingsopslag, når der er ledige stillinger på Kvikmarkens Privatskole.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på [email protected].

Stillingen er en fastansættelse på deltid (81%), med mulighed for fuld tid efter aftale. Vi søger en pædagoguddannede og/eller person med pædagogisk erfaring og engagement i pædagogisk praksis i skolen, til SFO’en/kontaktpædagog i 1. klasse – som du følger til 3. klasse. Du skal sikre trygge overgange, sammenhæng mellem skole, SFO og hjem og brænde for pædagogisk praksis og gøre en forskel for vores eleveres læring, trivsel og udvikling. Ansættelsen kan aftales til fuld tid, hvis du varetager støttelærerfunktioner.

Som skolepædagog på Kvikmarkens Privatskole, kan du se dig selv være en del af et skolemiljø med en engageret, ambitiøs og ansvarsfuld kollegagruppe, både socialt og fagligt. Du er med til sikre, at vores elever trives, lærer og udvikler sig i en sjov, spændende og motiverende hverdag.  Vi er en skole, hvor teamsamarbejde, dialog, sparring, vejledning og handling, i tæt samarbejde og dialog med kolleger, forældre og ledelse, er en naturlig del af din hverdag.

Du er handlingsorienteret og proaktiv i dit arbejde og samarbejde, for i samarbejde med SFO-teamet at igangsætte spændende aktiviteter, værksteder og lege for og med vores elever om eftermiddagen og i skolen i samarbejde med klasseteamet at sikre elevernes udvikling, trivsel og læring. Som klassepædagog deltager du i bl.a. udeskole, klassens trivsel samt understøtter læringsmiljøet og den daglig undervisningen, også på den årlige lejrskole og skolens traditionsdage.

Kvikmarkens Privatskole er en velfungerende to-sporet, udviklingsorientret skole med professionelt og kompetent personale, dygtige elever og engagerede forældre, med vores værdier som ledestjerne for den måde, vi laver skole og omgås hinanden på.

SFO’en udgør den daglige pædagogiske ramme for 160 dejlige og forskellige børn og 9 voksne.

Vi kan tilbyde:

• En skole der har fokus på elevernes læring, trivsel og udvikling i trygge og motiverende rammer.
  • Gode muligheder for faglig – og personlig udvikling af teams og den enkelte medarbejder.
  • Tæt involverende teamsamarbejde og udvikling af fælles pædagogisk praksis.
  • En skole hvor gode initiativer og idéer kan vokse og udfolde sig.
  • Motiveret og engageret forældresamarbejde.
  • Individuel forberedelsestid.
  • Flere sociale personalegoder.
  • En skole med 2 spor med maks. 20 børn i hver klasse.
  • Kort afstand til mange gode faciliteter, som vi gør brug af i SFO, f.eks. svømmehal, fodboldbaner, legepladser, skoven og søer.
  • God tilgængelighed med offentlig transport, tæt på Buddinge station.

Vores forventninger til dig- Du

• er faglig dygtig og motiveret for arbejdet med børn i alderen 5-9 år.
  • vægter professionel pædagogisk praksis, udviklende samarbejde og kollegial sparring højt.
  • står stærkt i kommunikation og samarbejde med elever, forældre og kolleger.
  • er engageret og nysgerrig på børns trivsel, læring og udvikling i både skole og SFO.
  • motiveres af at planlægge og igangsætte sjove og spændende aktiviteter i SFO.
  • er handlingsorienteret og grundig.
  • er stærk i relationsarbejde og har kendskab til klasserumsledelse.
  • kan tage ansvar som klassepædagog og kan indgå i et konstruktivt forældresamarbejde.

Læs mere om vores gode skole på www.kvikmarken.dk

Løn og ansættelse sker efter fællesoverenskomst mellem Danmarks Private skoler, BUPL og Frie Skolers Lærerforening og ud fra principperne i Ny Løn.

Ansøgningen sendes til [email protected] så vi har den senest d. 25. februar 2024. Skriv ”Pædagog” i emnefeltet. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send os gerne din ansøgning med det samme.

Vil du høre mere om den ledige stilling så kontakt skolen på 39696344 og tal med Pædagogisk leder Pia Thorsen eller Skoleleder Rikke Pazdecki.

Vi glæder os til at høre fra dig.