December på Kvikmarken

Intet er som det plejer at være, og desværre har vi i år måtte aflyse de fleste af skolens traditioner. Dog har både lærere og elever forsøgt at holde julehumøret højt og tænke i kreative alternativer.

1. december sang lærerne traditionen tro, eleverne ind til klippe-klister-dag. Det foregik udendørs og med fin afstand. Eleverne kunne hygge sig med de klassiske julesange, mens de drak varm kakao.

Eleverne flettede hjerter, limede guirlander og spiste pebernødder, mens de pyntede deres klasseværelser op. Samtidig kunne de se 1. afsnit af Kvikmarkens helt egen julekalender som en lille håndfuld lærere har lavet som plaster på såret for diverse aflysninger.

IMG_1225

Måneden igennem, har eleverne kunne hygge sig i egne klasser med julemusik, julekalender og nissevenner, og der er naturligvis produceret julegaver i billedkunst og i SFO´en. Nogle af klasserne har endda kæmpet om første pladsen i ”Den Store Rensdyrdyst” og det er der kommet nogle finurlige væsener ud af.

 

Selvom intet er som det plejer at være, og fællessangen, luciaoptoget og juletræsdansen er aflyst, ligesom de store elever samt udskolingslærerne er sendt hjem til fjernundervisning, så kan intet ødelægge vores julehumør – vi holder hovederne kolde og hjerterne varme.

Fra alle os, til alle Jer;

 

Rigtig glædelig jul!